Mobirise

AV apparatuur en Mediatechniek

portfolio

HD System Support is B2B leverancier en vakspecialist voor mediatechniek in noord Nederland met een compleet professioneel producten pakket voor de videoproducent, media educatie, omroep of facilitair bedrijf, gevestigd op industrieterrein De Hemrik in Leeuwarden. 

INRICHTING EN ERGONOMIE

Prettig werken en een goede ergonomie dragen bij aan een maximaal eindproduct. Zo schept een prettig ingerichte ruimte met goede akoestiek, verlichting en meubulair een goed klimaat om creatief te kunnen werken en vermoeidheid tegen te gaan.

Wij kunnen adviseren op basis van jarenlange ervaring bij het inrichten van technische ruimtes zodat dit goed aansluit bij uw wensen en budget. 
Daarnaast bepaalt de inrichting een professionele uitstraling voor uw klant of gast. Een eenvoudige ruimte is vaak met beperkte middelen aan te passen zonder enorme investeringen.

Met SNG en regiewagens hebben we ruime ervaring in creatief realiseren van optimale werkruimte en techniek binnen beperkte afmetingen.


Hieronder gerealiseerde gerealiseerde projecten.
Een aantal hiervan i.s.m. MW Sound&Solutions 

TECHNIEK

We werken met de modernste technieken op het gebied van video, audio, KVM, IT en HF. Van 4K en HD camera, mixer, routing, audio, intercom of robotics tot multiview monitoring.

Een multifunctionele TV of webcast regie, mobiele flightcase set of SNG op basis van een KA-Sat IP of 4G systeem is tegenwoordig betaalbaar geworden. Prima mogelijkheden voor (lokale) omroepen, scholen of AV rental bedrijven.

Naast traditionele bekabeling wordt steeds vaker fiber toegepast. Hiermee is het mogelijk om diverse audio/video en netwerk verbindingen te realiseren over een enkele glasfiber. Hiermee kan op lokatie bij mobile installaties of in huis aanmerkelijk op bekabeling worden bespaard. Wij leveren hiervoor diverse oplossingen.


BEZOEK ADRES
AFLEVER ADRES
HD System Support
Zuiderkruisweg 2
8938AP Leeuwarden
Industrieterrein De Hemrik
Gebouw Omrop Fryslân
2e etage - mediabedrijven

CONTACT
Henk Dijkstra
Email: info@hdsystemsupport.nl
Mob: 0651157578
Ook buiten kantoortijden bereikbaar!

(c) 2019 HD System Support


BTW: NL040005719B01

KVK: 63588838