HD System Support

B2B leverancier en vakspecialist voor mediatechniek in noord Nederland met een compleet producten pakket voor de videoproducent, media educatie, omroep of facilitair AV bedrijf. Vertrouwd kopen van alle professionele audiovisuele apparatuur.
Je vind ons op industrieterrein De Hemrik in Leeuwarden.In de wereld van afstandelijke webshops kiezen wij voor een persoonlijke benadering en delen graag onze expertise. Of het nu gaat om een cameraset of een eenvoudige kabel, we geven advies, delen kennis en zoeken graag zaken voor je uit.
Maak eens een afspraak voor een bezoek, we nemen graag de tijd voor je met een kop koffie.

HD System Support, specialist, met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van broadcast en Pro-Video. We leveren apparatuur van alle bekende merken voor scherpe prijzen met service en support.
Daarnaast leveren we ook diensten, zo kunnen we zorgen voor betaalbare techniek bij de inrichting van regieruimte, studio of reportage/SNG wagen.  

Wij leveren kwaliteit. Dat komt tot uiting door onze leverancier, merk en product keuze. Natuurlijk denken we graag mee in creatieve maatwerk oplossingen om binnen uw budget en wensen te blijven.
Nieuw Atomos NEON

Een nieuwe serie high end HDR monitoren.
Toegankelijkheid en consistentie is wat de NEON series brengt voor accurate monitoring bij zowel opnames als post productie. Dit product is in twee formaten verkrijgbaar, de 17" en de 24".

NEON 17 is ideaal voor Focus Pullers, Gaffer, Wardrobe, en als productie monitor voor Mobile Edit Systems.

NEON 24 is perfect voor Video Village, DIT, Cinematographers, en biedt een betaalbare monitor voor NLE, VFX en Grading applicaties.Nieuw
Sony ILME-FX6 Cine Camera

Sony introduceert de compacte FX6 als opvolger van de FS5
met FX9 technologie. 10 bit 4K 120P fullframe sensor camera met hybrid autofocus, XAVC-4:2:2 10bit, S-Cinetone cinema, variabel ND filter, 16bit lineair RAW naar Atomos via BNC out.

Sony Cinema Line

BEZOEK ADRES
AFLEVER ADRES
HD System Support
Zuiderkruisweg 2
8938 AP Leeuwarden
Industrieterrein De Hemrik
Gebouw Omrop Fryslân
2e etage - mediabedrijven

CONTACT
Henk Dijkstra
Email: info@hdsystemsupport.nl
Mob: 0651157578


(c) 2021 HD System Support


BTW: NL001160438B24

KVK: 63588838